„Cand este evident ca telurile nu pot fi atinse, nu iti modifica telurile, ci calea de actiune.”

Confucius,
551 – 479 i.H.

DE CE NOI

PROSPECT CONSULT

Prospect Consult este rezultatul implicarii a trei parteneri in activitatea de consultanta pe cont propriu, acum douazeci de ani, din dorinta de a fi alaturi si de a ajuta cat mai multi antreprenori sa-si atinga obiectivele propuse.

Am dorit si dorim sa construim o relatie de succes, de lunga durata si benefica pentru ambele parti, bazata pe: respect, incredere si o buna comunicare.

Avem o vasta experienta in activitatea de consultanta financiar-contabila in diverse industrii si o echipa dinamica si prietenoasa care asigura clientilor servicii prompte astfel incat sa poata lua deciziile corecte la momentul potrivit pentru a obtine avantaje competitive.

Echipa noastra are in prezent 14 profesionisti. Elementul cheie al succesului nostru este calitatea celor cu care lucram.
Prin urmare, recrutam si pregatim sau ne asociem cu persoane sau firme care impartasesc viziunea noastra privind auditul si consultanta, oameni de valoare care elaboreaza, transmit si pun in practica solutii eficiente in calitate de consultanti in domeniul financiar si in afaceri.

Viziunea noastra privind consultanta se bazeaza pe recunoasterea faptului ca pentru clientii nostri este foarte important ca noi:
  • sa le intelegem activitatea, sa fim aproape de ei si sa le oferim servicii adaptate nevoilor lor
  • sa intelegem problemele cu care se confrunta
  • sa intelegem contextul in care isi desfasoara activitatea
  • sa ne consultam cu expertii nostri si sa integram in cel mai bun mod experienta vasta de care dispunem

Scopul nostru este să intelegem nevoile clientului si sa venim in intampinarea acestora.
Prin urmare, serviciile pe care le oferim clientilor nostri sunt abordate intr-o maniera simpla insa eficienta.