Cea mai mare dorinta a noastra este ca Dvs. sa reusiti in tot ceea ce veti intreprinde.
In viziunea noastra insasi reusita noastra depinde de succesul Dumneavoastra.

Adevărata ocupaţie a fiinţei umane este aceea de a se descoperi pe sine (Hermann Hesse)

Prospect Consult oferă o gamă largă de servicii profesionale în domenii precum: contabilitate, audit financiar, consultanţă contabilă şi fiscală, servicii de resurse umane şi asistentă pentru proiecte specifice şi implementarea politicilor şi procedurilor privind sistemul de control intern.

Crezul nostru se axează pe grija şi faţă de serviciile oferite clienţilor noştri. Considerăm însă că cele mai de preţ resurse ale noastre sunt oamenii noştri şi că numai cu oameni de foarte bună calitate, de o înaltă ţinută morală şi cu o foarte bună pregătire profesională pot asigura succesul nostru pe această piaţă unde exigenţa clienţilor, nivelul de performanţă al competitorilor precum şi cerinţele organismelor de reglementare sunt atât de ridicate.

Activităţile practicate în Prospect Consult pot fi considerate activităţi interesante doar de cei care şi-au înţeles vocaţia lor de a deveni profesionişti adevăraţi şi de a asigura o punte de legătură între domeniul afacerilor şi tehnologie, precum şi pentru acei oameni care sunt dispuşi să înveţe, să facă parte dintr-o echipă şi să acţioneze ca atare.

Firma noastră oferă oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională într-un mediu care recunoaşte şi premiază performanţa. Suntem interesaţi de acei oameni dispuşi să muncească pentru a deveni profesioniştii capabili să ofere servicii de înalta calitate clienţilor firmei, de acei oameni care nu pregetă să se investească in ceea ce fac şi care înţeleg că numai prin eforturi comune se pot obţine rezultate care să satisfacă pe care participă la o anumită activitate.

Fiind membri activi ai Reţelei Globale de firme asociate Alliott Group putem beneficia de expertiza internaţională de ultimă oră pentru oricare din serviciile profesionale ce pot fi prestate.

Dacă doreşti un loc în care vei dori să rămâi şi să-ţi construieşti o carieră, pe această o piaţă cu oportunităţi nelimitate, şi dacă doreşti să-ţi valorifici calităţile tale la un nivel superior, accesează CV.

Nu uita însă de dorinţele tale, de vocaţie, de cunoştinţe profesionale necesare şi de Codul de Etică.

Profesioniştii contabili ai PCS trebuie să respecte regulile de independenţă stabilite de Federaţia Internaţională a Contabililor (IFAC), aşa cum sunt ele promulgate în Codul de Etica a Experţilor Contabili Pofesionişti.

Descoperirea de sine se poate face şi la locul de muncă, dacă-l transformi într-un altar şi nu te minţi. (Anonim)